13 Ιουν 2008

Tο συνολικό κόστος ανήλθε στα 1,2 εκατ. ευρώ !!!!

Το blog αισθάνεται για ακόμα μια φορά τη ανάγκη να ευχαριστήσει την δημόσια ραδιοτηλεόραση για την επανάληψη της σειράς “πως ξοδεύουμε τα λεφτά του κόσμου που πληρώνει το ανταποδοτικό τέλος”..


Για την δημιουργία των νέων σημάτων αμφιβόλου αισθητικής και την ”ανανέωση”, η διοίκηση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης ξόδεψε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 1,2 εκ. ευρώ



Ας μην αναφερθούμε (μπανάλ) στις εποχές ακρίβειας και φτώχειας γενικότερα και ας προσεγγίσουμε μόνο την διαχείριση ενός τέτοιου ποσού από την ΕΡΤ..



Το πάγιο αίτημα των ομογενών για ελεύθερη δορυφορική μετάδοση των δημόσιων καναλιών είναι λόγω κόστους παγωμένο..



Το πρόγραμμα της ERT SAT απαρχαιωμένο (Αν βελτίωση θεωρείται ότι δεν κόβονται απότομα πια οι ταινίες στη μέση και ότι δεν βγάζει κάρτα το βράδυ είναι για φτύσιμο κάποιοι κατά Αγία Παρασκευή πλευρά)



Η επίγεια ψηφιακή βαλτωμένη σε ελάχιστες περιοχές. Ούτε τα 3 βασικά κανάλια δεν είναι άξιοι να μεταδώσουν ψηφιακά πανελλαδικά, 2 χρόνια από την αρχή της αναγγελίας…Έφτιαξαν στο ίδιο διάστημα 3 κανάλια, των οποίων το πρόγραμμα επαναλαμβάνεται ανά 6ωρο και το θεωρούν επιτυχία;;;


Ώσπου να φτάσουν στα σημείο που βρίσκονται οι αντίστοιχοι ευρωπαίοι εταίροι τους που χρονιά τώρα παράγουν πλειάδες καναλιών για τις δορυφορικές ανάγκες τους (βλέπε RAI, ARD κτλ) πόσα χρόνια θα πρέπει να περάσουν;..



Και μόνο το γεγονός ότι ένα πανευρωπαϊκό κανάλι με πολλαπλάσια ακροαματικότητα και ισολογισμό (και είναι και κερδοφόρο σε αντίθεση με εσάς!!), ξοδεύει μόνο το 6πλαισο για την πρώτη ανανέωση του μετά από 15 χρόνια λέει πολλά για τη σπατάλη. Μάλιστα εκείνο έχει ανανέωση ουσιαστική στις εκπομπές του και όχι μόνο στο σήμα όπως εσείς ..



Κύριοι της ΕΡΤ.. Αν χρειάζεστε 8 μήνες δουλειάς, έρευνες αγοράς και ποιοτικές έρευνες όπως αναφέρετε στην ανακοίνωση σας, για να παράγετε ένα τέτοιο αποτέλεσμα και να ξοδέψετε τόσα λεφτά, μόνο μια λέξη σας αρμόζει… ΟΥΣΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια: