29 Οκτ 2008

ΕΡΤ επιγεια ψηφιακή στον Hellassat!!

Τα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ ανεβήκαν στον ελληνικό δορυφόρο. Μόνο που για την ώρα δικαίωμα στην τηλεθέαση τους έχουν μόνο στο ραδιομέγαρο της Αγ. Παρασκευής.
Την ίδια ώρα το επίγειο ψηφιακό σήμα της ΕΡΤ ψηφιακής φτάνει μόνο σε ελάχιστους νομούς, αφήνοντας την περιφέρεια στο περίμενε..

Αλήθεια γιατί μέχρι εκείνη τη στιγμή που θα γίνει πραγματικότητα η λήψη στο μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας των ψηφιακών καναλιών να μην μεταδίδονται ελεύθερα από τον ελληνικό δορυφόρο; Μήπως η αξία του ανταποδοτικού τέλους μεταξύ των κατοίκων της Ελλάδας είναι μεγαλύτερη για κάποιους και δεν το ξέραμε;;;..

Παραταύτα ανεβάζω στο παρακάτω link τα κανάλια που μεταδίδονται στις 39 μοίρες ανατολικά (από τον ελληνικό δορυφόρο δηλαδή) ανανεωμένα σήμερα 29 Οκτωβρίου μαζί με τα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ τα οποία δυστυχώς είναι τοποθετημένα ανάμεσα στα κωδικοποιημένα κανάλια της τροχιακής αυτής θέσης….

Θυμίζω πως ολα τα settings που ανεβαίνουν στο blog αυτό εδω, είναι φτιαγμένα για κινητό πιάτο 1.80 τοποθετημένο στην Κρήτη αλλά φυσικά μπορούν να χρησιμοποηθουν σε όλες τις εγκαταστάσεις με dreambox….

Για κατέβασμα από εδώ
http://rapidshare.com/files/158704582/otrellaras_29oct.rar.html

Ισχύουν πάντα οι κανόνες που αναγράφονται εδώ
http://libertyonsat.blogspot.com/2008/05/settings.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: