17 Μαΐ 2008

Άλλαξε ο Μανωλιός….

Η ανανέωση που επιχειρεί η νόβα, ξεκινάει από τα ονόματα των καναλιών της..


Προφανώς πρόκειται για ένα από τα ανέκδοτα της σειράς η νόβα και το μονοπώλιο της στην Ελλάδα αφού τουλάχιστον για αυτό θέλουν να μας πείσουν με ανακοίνωση οι νέοι ιδιοκτήτες…


Έτσι με το δελτίο τύπου που ακολουθεί μας πληροφορούν ότι τα αθλητικά και κινηματογραφικά κανάλια αντί να αλλάξουν στην ουσία, αλλάζουν στο όνομα…

Να αναρωτηθούμε φυσικά αν η νοοτροπία που είχε η προηγούμενη διοίκηση να θεωρεί τους καταναλωτές απλά χαζούς συνεχίζεται, είναι φυσικά ανώφελο αφού αυτό είναι προφανές…
Έτσι θα αρκεστούμε στο να ρωτήσουμε αν έχουν σκοπό να αλλάξουν την τιμολογιακή πολιτική και τον αριθμό και την ποιότητα των παρερχομένων υπηρεσιών…
Η μήπως η απάντηση στο δεύτερο ερώτημα φτάνει στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας και δεν θα έπρεπε καν να τίθεται αγαπητοί ιθύνοντες;;;;;


Ακολουθει η ανακοινωση του νεου επιτευγματος της εταιριας...





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ…ΙΔΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ

Με το σύνθημα «Άλλο όνομα ίδια Απόλαυση» η συνδρομητική τηλεόραση της NOVA αλλάζει από την Κυριακή 1η Ιουνίου, το όνομα στα 6 αθλητικά κανάλια από SuperSport σε novasports και στα 3 κινηματογραφικά κανάλια από FilmNet σε novacinema. Συγχρόνως η NOVA φρεσκάρει το λογότυπό της, συνεχίζοντας να καλύπτει τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα, να προσφέρει επιτυχημένες κινηματογραφικές υπερπαραγωγές και τις καλύτερες ξένες σειρές στον κόσμο. Η αλλαγή αυτή είναι συνέπεια της πολύ επιτυχημένης πορείας και αναγνωρισιμότητας που γνωρίζει το brand NOVA τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.


Τα 6 αθλητικά κανάλια SuperSport αλλάζουν όνομα σε novasports και συνεχίζουν τη διαδρομή τους στα μεγαλύτερα αθλητικά ραντεβού του κόσμου, αποκλειστικά και μόνο στη Nova.

novasports1: Live μεταδόσεις αγώνων από το πρωτάθλημα της Super League, το UEFA Champions League αγώνες ξένων πρωταθλημάτων, Euroleague, καθημερινές αθλητικές εκπομπές, τα πιο ζωντανά «talk shows» και όλα τα σπορ από κάθε μεριά του πλανήτη 24 ώρες το 24ωρο.

novasports2: Η καρδιά του novasports2 χτυπάει στα γήπεδα του κόσμου24 ώρες το 24ωρο, με τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης και του κόσμου, αλλά και τις κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις, (Champions League, F.A CUP, UEFA Cup κ.ά.)

novasports3: Το απόλυτο κανάλι για τους φανατικούς του μπάσκετ, και όχι μόνο. Οι θεαματικότεροι αγώνες μπάσκετ από την Α1 και την Euroleague, πλαισιωμένοι από ειδικές εκπομπές. Παράλληλα το novasports3 θα μεταδίδει και αθλητικά προγράμματα από άλλα σπορ (βόλεϊ, μηχανοκίνητα, extreme sports κ.α.) καθώς και extra ζωντανούς ποδοσφαιρικούς αγώνες.

novasports4: Το κανάλι των «ειδικών αποστολών» με top events από τένις, στίβο, ράγκμπι, γκολφ, ιππασία, ιπποδρομίες, cricket, μηχανοκίνητα και 50 διαφορετικά σπορ από όλο τον κόσμο.

novasports6: Μια υπηρεσία ειδικά σχεδιασμένη για τους παίκτες του Στοιχήματος με αποτελέσματα, βαθμολογίες, νέα, live scores, αποδόσεις κ.α.

novasports7: Ένα κανάλι, ειδικά διαμορφωμένο για τις ανάγκες των μεγάλων διοργανώσεων με μεταδόσεις επιλεγμένων αγώνων ποδοσφαίρου (UEFA Champions League) και μπάσκετ (Euroleague).



Τα 3 κινηματογραφικά κανάλια FilmNet αλλάζουν όνομα σε novacinema και συνεχίζουν να προσφέρουν την πιο «cinema» απόλαυση με τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές επιτυχίες και τις καλύτερες σειρές στον κόσμο.

novacinema1: Το κανάλι των πρώτων προβολών από τα μεγαλύτερα studios του Χόλυγουντ σε πρώτη τηλεοπτική προβολή στην οθόνη των τηλεθεατών της NOVA. Με περισσότερες από 365 πρεμιέρες τον χρόνο, οι πιο πρόσφατες κινηματογραφικές επιτυχίες και τα μεγαλύτερα blockbusters, βρίσκονται πάντα στην ώρα τους, 24ωρες το 24ωρο και χωρίς διακοπές για διαφημίσεις. Επίσης οι καλύτερες ξένες σειρές και νέοι κύκλοι επεισοδίων μεταδίδονται σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, ενώ τα μεγάλα κινηματογραφικά βραβεία Oscars, Golden Globes, SAG Awards, μεταδίδονται σε αποκλειστική ζωντανή μετάδοση.

novacinema2: 100% cinema για ακόμα περισσότερες κινηματογραφικές επιλογές. Μεγάλα κινηματογραφικά αφιερώματα κάθε μήνα, σινεφίλ ζώνη κάθε Δευτέρα βράδυ, ρομαντικές ταινίες κάθε Κυριακή απόγευμα.

novacinema3: Το action κανάλι με ταινίες δράσεις και μαραθώνιους σειρών. Κάθε βράδυ στις 21:30 οι καλύτερες action ταινίες στον κόσμο σε πρώτη προβολή και αμέσως μετά, μεταμεσονύχτια «δράση» στην ζώνη ενηλίκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: